Лудогорец завърши наравно 1:1 като гост на Дюделанж в срещата-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Скромният състав на домакините можеше дори спокойно да спечели, ако не бяха многото пропуски.

Българите, явно успокоени от успеха с 4:0 в първата среща не се напънаха особено и бяха близо до това да запишат доста конфузно поражение.

В следващия кръг на турнира Лудогорец очаква втория в Сърбия от миналия сезон Партизан.

Делиорманци започнаха отпуснато и Дюделанж създаде първата си по-опасна възможност в 25-ата минута. Тогава обаче Бензуейн не успя да достигне едно центриране, което не бе избита от отбраната на гостите.

В 39-ата мин. пък лудогорци проспаха извеждащо подаване към Тюрпел, който изскочи сам срещу Стоянов, но вратарят спаси удара му.

Веднага след почивката Педро профука още едно положение за аматьорите от Люксембург, преди Безяк да откри минути по-късно. След меле в пеналта на Дюделанж, Моци отклони към словака, който с удар отблизо преодоля вратаря.

Голът не смути домакините, които успяха да стигнат до изравняване десетина минути преди края. Тюрпел отново бе изведен добре, преодоля защитник и този път успя да матира Стоянов.

В даденото от рефера продължение, Карапетян можеше дори да донесе успеха на Дюделанж, но и на него не му стигна класа.

Така Лудогорец изпусна да донесе безценни точки за клубния и националния коефициент на България, а това е втори пореден слаб мач на тима като гост.. Само преди дни, Стойчо Стоев и ко паднаха от новата в „А" група Хасково.

ДЮДЕЛАНЖ - ЛУДОГОРЕЦ 1:1