Локомотив (София) потегли тази сутрин с клубния си автобус  за Скопие, където ще гостува на Металург във втория квалификационен кръг на Лига Европа. „Железничарите" са настроени за битка и се надяват да постигнат добър резултат в Македония.

Старши треньорът на тима Диян Петков сподели, че не е запознат с първенството на страната, но е наясно с факта, че Металург е най-богатият клуб в местното първенство.

„Отбор от нашата черга. Един отбор, който ще бъде доста трудно да го преодолеем. На кого ще разчитам, ще се разбера в деня на мача. Естествено, че той е в състава и ще видим дали ще започне като титуляр или ще бъде резерва. Мачовете са два, така че тези, които останат извън групата, трябва да гледат първия двубой и да са наясно с качествата на Металург", сподели Диян Петков, преди отпътуването на отбора за Македония.

Двубоят между Металург и Локо (Сф) е утре от 21,45 часа.

Групата на Локомотив (Сф) за срещата :

Вратари: 22. Боян Пейков, 84. Валентин Галев

Защитници: 12. Дарко Савич, 14. Милен Лахчев, 5. Танко Дяков, 11. Кристиян Добрев, 25. Илиян Гаров, 28. Атанас Атанасов, 3. Йордан Върбанов

Халфове: 23. Иво Иванов, 18. Калоян Караджинов, 32. Любомир Божинов, 20. Александър Манолов, 88. Румен Горанов, 7. Васил Велев, 8. Владислав Романов, 21. Коста Янев, 10. Марчо Дафчев

Нападатели: 9. Преслав Йорданов, 99. Мирза Мешич, 77. Мариян Андонов, 16. Искрен Писаров.