Старши-треньорът на Славия Иван Колев остана разочарован от съдийството на Ивайло Стоянов в мача с Черно море. Варненци спечелиха с 2:0, като претенциите на Колев са свързани с първия гол на „моряците", който дойде от дузпа, за която Панов от състава на столичани получи и директен червен картон.

„Предпочитам да коментирам играта. До 20-ата минута бяхме притеснени, без самочувствие, но след това играчите натрупаха увереност и създадохме 3 чисти положения за гол. Дори имаше игра с ръка на футболист от Черно море в наказателното поле, но тогава дузпа нямаше. За сметка на това съдията видя нарушение в нашия пеналт и го гарнира с червен картон. Така той показа как се постила червен килим на един отбор по пътя към победата. Той реши мача, категорично, с тези си действия!

През второто полувреме, макар и с намален състав, се опитахме да потърсим изравняването, макар някои от атаките ни бяха добри. Мога само да поздравя футболистите на Славия и да изкажа съжалението си от резултата. Всички се постараха да работят сериозно в защитен план, но нещата се усложниха, след като останахме с човек по-малко. Преди почивката Черно море не създаде нищо, хвърляха едни топки високи в наказателното поле и това показва, че ние работихме добре в защита. След почивката обаче численият превес оказа влияние."