Владислав Стоянов ще излезе като титуляр в мача със Славия тази вечер. Националният вратар ще започне от първата минута в Разград.

Както е известно, Футболист номер 1 на 2014 г. не игра срещу Пирин, защото не се качи на автобуса за Благоевград, тъй като се успа. Тогава Едуард Ераносян заложи на канадския национал Милан Борян, който не допусна гол.

Други промени в своя състава легендата на Локо (Пд) не предвижда. Добрата новина за него е завръщането в групата на Иордан Минев, който не е играл от успеха над Левски с 2:0. Контузията, която звездата Марселиньо получи срещу Пирин, пък се оказа по-лека от очакваното и той със сигурност ще бъде титуляр срещу Славия.

В часовете преди срещата Ераносян трябва да избере кой от четиримата бразилци - Вандерсон, Кафу, Сисиньо и Натанаел, да остави извън групата. Не е изключено това да бъде Вандерсон, за да може сред 18-те да попадне най-скъпият в „А" група - Джонатан Кафу.

По принцип има вариант, при който извън състава да остане някой от крайните защитници за сметка на Йордан Минев, но Близнака все още не е във форма и едва ли Ераносян ще рискува с неговото включване сред титулярите.