"Изиграхме много силен мач и мога да кажа, че през първото полувреме англичаните бяха по-слаби. Имахме 3-4 чисти голови положения, но не успяхме да вкараме. Нямаше никакво притеснение у мен. Проблемът бе, че не бяхме концентрирани пред гола. Предстои ни гостуване на Ейре, който играе много по-мотивирано и ще ни е трудно, но отиваме да бием. Шансовете ни за европейското намаляха, но важното е, че показахме добра игра", коментира двубоя между младежите на Англия и България халфът на Левски Николай Димитров.

Доскорошният му съотборник при "сините" Николай Михайлов, който игра болен и направи добър мач, заяви, че се е чувствал относително добре по време на срещата. "Мисля, че играхме силно и в голяма част от мача бяхме по-добри, но изпуснахме положенията си. Англичаните вкараха и така ни победиха. Радостното все пак е, че вървим напред със всеки изминат мач, но са важни и резултатите. Но всички бяхме много концентрирани, стояхме по-добре на терена, но трябва да си вкарваме положенията. Ще играем докрай, независимо, че шансовете ни за класиране на европейското първенство намаляха", каза след мача вратарят.

Михайлов коментира дузпата по следния начин: "Уолкът чукна топката преди мен, после потърси контакт с мен и съдията прецени, че има дузпа. Следва мач с Ейре, а този тим е сходен като стил с Англия. За нас в тази среща победата е задължителна".