Обвиненият в убийство Борислав Балджийски призна, че случката е променила много живота му. Както е известно, юношата на Левски се замеси в пиянски скандал, след който Петър Алексов загуби живота си, а за инцидента е обвинен именно футболистът.

Роденият на 12 октомври 1990 г. в Ихтиман халф е  играл е още в отборите на Несебър, Черноморец Бургас, Славия и Локомотив (Мездра). След изживения ужас играчът намира подслон в редиците на Монтана. Преди няколко дни Балджийски се завърна по морето с новия си отбор за мача с ПФК Бургас.

"Гадна случка, не пожелавам на никого да му се случва подобно нещо. Нормално е да ми повлияе зле - както на психиката, така и на кариерата. Но аз съм характер и гледам да се справям добре на терена и да не обръщам внимание на това, което стана", призна Балджийски пред burgas24.bg. Той припомни, че малко след инцидента, президентът на тогавашния му клуб Славия му е обърнал гръб.

"Така е преценил, аз мисля, че не постъпи коректно спрямо мен. Един президент трябва да застане зад футболиста, който все пак играе в неговия клуб. А и той не е знаел за какво става въпрос и е говорил прибързано, доколкото разбрах. Процесът не е завършил, има още дела, ще видим какво ще стане, времето ще покаже. Аз си знам, че съм невинен и искам да го докажа", завърши футболистът на Монтана.