Контузеният вратар на Лудогорец Иван Чворович е сигурен, че тимът му ще спечели за четвърти пореден път титлата на страната. В момента разградчани са лидери с три точки преднина пред раздирания от проблеми тим на ЦСКА.

Сърбинът даде интервю пред медиите в родината си. Той в момента е там, за да се лекува от травма, заради която в момента не е в сметките на наставника на "орлите" Георги Дерменджиев.

"Следващия уикенд ни предстои директен мач с ЦСКА и разликата с тях може да стане шест точки. Можехме и по-рано да им дръпнем, но направихме равен с Ботев у дома. Интересното е, че този отбор стигна плейофите, след като преди това би именно ЦСКА."

"Но, честно казано, не знам кой може да ни спре по пътя към титлата. Ако вие знаете кой може да ни попречи да сме шампиони, можете да ми кажете сега", сподели Чворович в интервю за "Спорт" в Сърбия.

Вратарят, който преди травмите си стигна и до националния отбор на България, смята, че разградчани могат да направят дубъл от трофеи, както сториха и миналата година. Те са на полуфинал за Купата, като там се изправят срещу колебливия Левски.

"Наскоро имахме мач с Литекс в този турнир и ги бихме с 5:0. Ще видим какво ще е сега. Според мен, ние сме чист фаворит за успеха, но след това трябва да се играе и финал срещу някой измежду Черно море и Локомотив Пловдив", сподели Чворович.

Вратарят допълни още в интервюто си, че вече се чувства много по-добре след травмата си и се очаква още в понеделник да поднови тренировки, но все още не може да знае кога ще е готов да се появи на терена.