Мениджърът Георги Градев направи любопитно твърдение в своя профил във Фейсбук. Според Градев треньорът на ЦСКА е искал от играчите, които имат контракти с него, да ги разтрогнат, като това е ставало по настояване на Томов.

"Стойчо кара клиентите ми в ЦСКА да си прекратят договорите с мен, защото така искал Томов. Ех, момчета, няма ли с какво друго да си играете? Малко ли са ви проблемите с УЕФА и съда в момента, че се занимавате с такива простотии? Направо опашка от желаещи да прекратят с мен се е извила пред офиса ми”, иронизира Градев.

Негови клиенти в тима са единствено Неманя Милисавлевич и Валентин Илиев. И с двамата са водени разговори да разтрогнат с агента, но те категорично са отказали да го сторят. Милисавлевич дори е бил готов да стой на пейката заради договора си с Градев, но не и да прекрати отношенията си с него.

Илиев също е бил категоричен, че няма да прекрати контракта си с агента. Капитанът на ЦСКАе получил наскоро предложение от чужбина, но го е отхвърлил. Валъо Илиев вече изрази мнението си за Томов, като заяви пълната си подкрепа за скандалните изказвания на Емил Гъргоров.