Всички играчи искат да докажат, че могат да играят на ниво срещу силните европейски отбори, каза треньорът на Лукойл Академик Марин Докузовски.

"Искам да се представим добре, а каквото стане, стане. Дразня се, когато загубим, но не сме дали всичко от себе си. Сега мотивацията е голяма при всички играчи и те всички искат да доказват, че могат да играят срещу силните отбори в Европа", коментира треньорът преди да отлети за решителните битки по пътя към групите на Евролигата.

"Не ме притесняват последните ни резултати, а ме притеснява играта ни. Започнахме по-късно подготовката. Направихме добри мачове с Барселона и Цървена звезда и загубихме концентрация."

"Да играеш обаче квалификации за Евролига е друго нещо и за мен като треньор, и за играчите. Трябва да докажем, че заслужено сме в тези квалификации. Разузнали сме противника си и ще ни е много трудно. Ще ни е много трудно в тези квалификации, защото от осем отбора само един продължава. За мен най-големите фаворити са Канту и Донецк", призна специалистът преди заминаването на тима за Канту.