Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви след трудната победа с 2:0 над Славия, че му е писнало от непрестанните критики на псевдоспециалисти от Япония и Китай. Той визираше бившият футболист на "сините" Илиян Стоянов, който не е съгласен с концепцията за развитието на клуба.

"Победата не е измъчена, дойде в края. Ако си бяхме вкарали положенията, мачът щеше да е различен. Трябва да реализираме, за да накараме противниците да се отворят. Поздравявам футболистите за показаната воля. В трети пореден мач печелят в края. През цялото време диктувахме събитията, доминирахме, държахме топката. Убеден съм, че ще изглеждаме по-добър начин. Глупостите на псевдоспециалистите от Япония, Китай ми писнаха. Левски ще бъде фактор в това първенство", сигурен е Гонзо.

Той коментира и появилите се информации, че е в конфликт с Димитър Димитров-Херо, който трябва да поеме Левски от зимата.

"С Херо не сме в конфликт, чуваме се постоянно. Прецених, че Жужу не е в нужното състояние да бъде в Левски. Продължаваме да търсим централен нападател. Надявам се да намерим точния човек. Ако не успеем - ще продължаваме така.  Амари пък не е водил подготовка, за това го смених. Постара се и даде всичко от себе си, но можеше да е още по-добър", добави Гонзо.