Новият гост в рубриката на вестник "Позвънете Новини" "Моят автомобил" е старши треньорът на футболния Левски Велислав Вуцов. От 1 август 2007 г. той кара чисто ново Audi Q7, 3000 кубика, турбо дизел, 4х4.

"Умирам за 4х4 и затова си го взех. Има почти всички екстри за съвременна кола, платил съм около 20 000 евро за тях. Отдавна исках джип, а по принцип съм привърженик на немските коли Audi и Mercedes. Гледах ML-а на Mercedes, но не ми хареса и се спрях на Q7. Смятам, че в световен мащаб това е най-добрият джип", обяснява Вили, който преди това е имал 3-4 коли, а за последно е карал Mercedes. Неговатa чаровна съпруга Светла пък управлява Ford Focus.

Вуцов признава, че е привърженик на високите скорости. "С Q7 съм вдигал 220 km/h. Обичам да карам бързо, просто не мога бавно. Но пък карам разумно. Не съм привърженик на рискови изпреварвания, зиг-загове и т.н. Такива дивотии не правя. Карам много бързо, но на границата на разумното. До София ходя често, в чужбина не съм излизал", казва той.

Когато е на път Вуцов слуша всякаква музика. "Чейнджърът ми е с 6 диска. Имам всякаква - от чалга, през българска естрада, до западна музика. Предимно слушам радио, поне 20-30 станции хващам", завършва треньорът.