Проблемите пред Лудогорец преди мача с Партизан от Шампионската лига не спират. Два дни преди сблъсъка с "гробарите" от третия предварителен кръг на турнира наставникът Стойчо Стоев още не е наясно дали ще може да използва двама от основните си играчи - защитниците Козмин Моци и Йордан Минев, които са стравми.

Румънецът се контузи срещу Дюделанж преди седмица, като почувства болки още през първата част, но се наложи да доиграе мача, след като колегата му Александър Барт бе сменен. В последните няколко дни централният бранител не тренира пълноценно, за да бъде съхранен за срещата с Партизан.

Треньорът иска Моци да играе на всяка цена, стига да е напълно здрав. Тогава той ще си партнира с Александър Александров в центъра на отбраната. До последно обаче няма да бъде ясно дали румънецът ще може да вземе участие в мача. Ако не се възстанови, мястото му ще заеме Теро Мантула.

Състоянието на Йордан Минев е малко по-добро. Универсалният защитник ще бъде подложен на тест днес и ако се чувства по-добре ще започне да тренира на пълни обороти. Треньорският щаб ще разчита на него да стисне зъби и да преодолее болките си в адуктора. До последно треньорският щаб на разградчани ще се чуди дали да разчита на двамата бранители, които са сред най-важните фигури в ариергарда на отбора.