Румънските медии започнаха отрано с надъхването преди реванша на техния шампион Стяуа срещу Лудогорец, прогнозирайки, че „червено-сините" ще бъдат подкрепяни от 10 000 души. „Газета спортурилор", цитиран от "Меридиан мач" съобщава как ще бъдат заобиколени мерките, според които билети на територията на България ще бъдат продавани срещу предоставяне на българска лична карта.

Това ще стане чрез привърженици на ЦСКА, които масово ще се снабдяват с билети за своите събратя от Стяуа. Изданието отбелязва също, че със своите близо 33 000 жители, целият Разград няма да може да напълни съоръжението, чийто капацитет е 37 000 души. Според „Газета спортурилор" със средната си посещаемост от 16 000 души на мач през миналия сезон в евромачовете, Лудогорец не може да разчита на сериозна помощ от трибуните. В същото време Лудогорец пусна в продажба билетите за срещата с румънския първенец, които са - за сектор „А" - 15 лева, за „Б", „В" и „Г" по 10.

Желаещите да гледат мача от ложи 8 и 9 трябва да дадат 25 лева, а тези, които искат да седнат в ложите от 3 до 7 - 50 лева. Билети за мача ще се продават в общо 19 обекта в София, Разград, Варна, Бургас и Пловдив. Касите на Националния стадион „Васил Левски" отварят в събота от 10,30 ч.