Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че възпитаниците му все още са в еуфория от пробива в Шампионска лига. Специалистът отказа да вини Юнес Хамза за пропуснатата дузпа в началото на мача.

„Имаше всичко в този мач, но резултатът не е добър за нас. Мачът лошо тръгна с този гол и оттам се наруши играта ни и трябваше доста време да мине, докато влезем в двубоя. Второто полувреме беше различно и имахме няколко ситуации, които не успяхме да реализираме."

„Всеки изпуска дузпа, това не може да ни повлияе. Видяхте Стяуа какви дузпи изпусна. Трябваше да направим нужното, за да победим", каза наставникът пред камерите на телевизия "Диема".

„Дадоха всичко, което могат, но заради мача със Стяуа доста от играчите се изтощиха физически и психически. Когато някои хора ги няма, се усеща. Трудно е когато има мачове през 3-4 дни. Колкото и да се говори, колкото и да се изживява и да казваме, че е отминала, еуфорията от класирането в групите на Шампионската лига я има, колкото и играчите да говорят, че ще играят на 100 процента. Трябва време, докато се приземят."