"Ако бях достатъчно богат, щях да издържам сам ЦСКА. Но без феновете няма да мога да се справя", каза силният човек при "червените" Александър Томов в предаването на Росен Петров вчера. "Армейци", помагайте на Лупи! Той наистина има нужда от това, защото сам не може, сам единствено срами ЦСКА. Босът на "червените" явно го е докарал до просешка тояга, след като не може да плати "крупната" сума от... 840.06 лева на столичен хотел вече пета година. За този му дълг, писан, естествено на ЦСКА, Topsport.bg единствен информира миналата седимица. След като от счетоводството на въпросния петзвезден "Анел" потвърдиха новината ни, днес ви предлагаме и фактурата, която удостоверява борча на ЦСКА от 2008 г. Ето документа:

Освен това задължение, Томов е "ощипал" хотела и с известна сума, която обаче е дължима не от ЦСКА, я от партията на Лупи. Поради тази причина няма да публикуваме и другите две фактури.

Човек на Topsport.bg отиде в хотел "Анел", за да разбере какво мислят хората за Сашо Томов. Още с влизането ни посрещат с думите: "Голям измамник, крайно време беше някоя медия да го разобличи". Там не искат и да чуят за Томов, който, след като натрупал близо 2000 лева борч, е спрял да посещава хотела и никой не е виждал очите му. Ето така Александър Томов излага най-успелия на футболен клуб - ЦСКА. Не си плаща старите дългове, писани на клуба, нищо чудно да прави и нови. А в същото време не спира да призовава феновете да си купуват акции. Сдобие ли се човек с въпросните книжа, той неминуемо става собственик на... страшно много задължения. Част от които и въпросните 840 лева към хотел "Анел". Всеки сам да си прави изводите Томов и компания ли са точните хора за ЦСКА.

ЦСКА ПРАЗНУВА! ДНЕС ПЪРВА ТИТЛА, УТРЕ ПОРЕДНА ФАКТУРА - КОМЕНТАР