Спартак (Вн) разгроми Аксаково на собствения му стадион с 9:0 в скандална контрола.

В 15-ата минута Димитър Воденичаров откри за "соколите", след което настана масово меле на терена. Главното действащо лице бе Велимир Иванович от Спартак, който бе фаулиран грубо от Реджеб Неази, който е известен с прякора си Ривалдо. След като се изправи сърбинът го хвана с две ръце за врата и опита да го души.

Съотборници на двамата се хвърлиха да ги разтървават, но вместо това се включиха в боя, при който на двама от Аксаково им бяха насинени очите, а новата придобивка на Спартак Десислав Русев отнесе юмрук в тила и се строполи също на земята.

Реферът Рангел Енчев поне 5 минути не можа да разтърве биещите се. Последваха два червени картона, но най-изненадващо през втората част бе, че двамата побойници Иванович и Реджеб се появиха пак в игра.

В крайна сметка двамата наставници спасиха мача с нахлуването си на терена.

След подновяването на срещата "соколите" тотално надиграха аматьорите и до края успяха да реализират още 8 гола. В 43-ата минута ново попадение добави Иван Найденов. През втората част четири гола за Спартак наниза Владислав Мирчев - 58, 68, 82, 88. Други три гола добави Величков - 60, 77, 85.