Вторият състезателен ден от надпреварата на офроуд рали Варна 2010 завърши. Изключително тежко бе трасето днес. Участинците изминаха разстояние от около 330 км. Стартът бе даден от телевизионната кула тази сутрин в 8.00 ч. Участниците потеглиха в посока Аксаково, от там към Изворово, Любен Каравелово, Стожер, Добрич, Генерал Тошево, Конаре, Балчик, с.Соколово, Оброчище и отново се завърнаха във Варна. Разбира се участващите в офроуд надпреварата се движат по “черни” пътища.

Победител днес стана Руси Русев с навигатор Руслан Трифонов. Те карат Митцубиши Паджеро. Втори е Десислав Славчев с навигатор Маргарита Стайнова.Тяхното класиране може да се каже,че е изненадата за днес. На трето място Николай Колев с навигатор своя син Николай. Последните 10 % от трасето на практика събра завършилите на първите места един зад друг. Битката беше до последния метър от надпреварата днес.

Първите четири екипажа финишираха в рамките на 5 минути. Утре стартът отново е в 8.00 ч. от телевизионната кула във Варна. Участинците потеглят в посока Аврен, след това минават през Венелин, Девня, Суворово, като финалът по всяка вероятност ще е в с.Любен Каравелово. В 16.00 ч. утре е награждаването пред ДКС.