Депутатът от РБ- Борис Станимиров даде специално интервю за предаването „Зона Спорт" по Ринг Бг. Народният представител е председател на фенклуба на Левски в Народното събрание и с неохота коментира смяната на собствеността в любимия му тим.

„Рано да се каже какво ще се случи с новите собственици в Левски. Пътят е дълъг.Не е моя работа, а задължение на хората, които управляват Левски да докажат, че не са поставени лица. Разчитаме много на очаквания четвърти  инвеститор , който може да ни даде стабилност. Гарант за прозрачност могат да бъдат привържениците на Левски."

„Истинската развръзка в Левски тепърва предстои. Не бих искал да коментирам  „адвоката на Пеевски". Свидетели сме на множество подобни съждения през последните години. Виждаме, че всички големи клубове, които са с дългогодишна история, започват да пускат кепенците. Това е признак за лошо управление".

„Начин да се преодолеят тези слухове е чрез участие на хората. Футболните клубове не са просто търговска марка, а преди всичко огромна публика с поколенческа традиция. Ако те не стоят зад едно управление,  то няма как да се справи. Минали сме през всякакви периоди ВИС 2, Майкъл Чорни, ще дочакаме и по-добри моменти".

„Ние феновете не сме данъчна полиция. Важно е клубът да бъде успешен, да играе добър футбол и да печелим титли. Ако има някакви нарушения, да се занимават с тях съответните институции"