Старши треньорът на Ботев (Вр) Адалберт Зафиров остана доволен от изразителната победа на неговия тим в първата контрола от зимната подготовка. Врачани се наложиха с 5:1 като гости в Криводол, пише "Конкурент".

„Получи се добра тренировка за нас. В нея исках да видя някои нови момчета, на кои от тях ще се доверим да останат, както и къде да продължим да натискаме на работа", заяви след мача Зафиров. Специалистът пусна в игра трима вратари и 23-има полеви играчи.

„Малко трудно ми беше да ги видя всичките в игрова обстановка. Дори 2-3 момчета останаха отвън, но и за тях има време. Наясно съм  какво още има да търсим, за да повишим класата на отбора. Има и такива момчета, които още не са достатъчно добре подготвени и краката им тежат, но като цяло съм удовлетворен от видяното", каза още треньорът на Богев /Вр/. Веднага след мача в Криводол той даде почивка на играчите си до понеделник.

„Продължаваме да се готвим. Мен не ме интересуват резултати от контролите. По-важно е какъв е обликът на отбора, как изглеждаме на терена, как изнасяме топката, как се затваряме във фаза защита. Търсим изясняване на състава", допълни Адалберт Зафиров.