Старши-треньорът на Литекс-Красимир Балъков заяви, че е доволен от показаното от неговите играчи, въпреки поражението с 1:2 от Ботев (Пд).

„Мисля, че през целия мач имахме само едно желание - да излезем победители. Днес явно, че нямахме ден да отбележим повече от един гол. Имахме ситуации, вратарят на гостите игра великолепно", сподели Балъков.

„Недобрите резултати винаги дават хляб на медиите да казват, че сме в криза, а аз не смятам, че сме в криза. От играта съм доволен, беше динамичен мач, който контролирахме."

„С този мач не свършва светът. Статистиката показва, че сме силни като домакини, така можем да нарушим статистиката навън. Мисля, че на фона на играта, която показваме, вървим по правилния път. Трябва да коригираме индивидуалните грешки в защита. Не заслужавахме да загубим тази среща, просто Ботев бяха по-ефективни от нас", коментира още Красимир Балъков.

„Трябва да продължим с тази позитивна игра. Феновете са разочаровани и аз съм разочарован, когато не побеждаваме. Днес не успяхме поне равен да вземем."

„Никога не съм се притеснявал за работата си. Работя и давам всичко, а други определят дали трябва да остана. Засега нямам причини да не усещам подкрепата на ръководството", завърши наставникът на Литекс.