Тотнъм победи Фулъм с 3:1 на „Уайт Харт Лейн" и вече има 6 точки аванс пред 7-ия Манчестър Юнайтед, но „червените дяволи" са с два мача по-малко. Фулъм пък остана на 18- позиция във Висшата лига, с мач повече и 2 точки пасив от Норич. 

Първото полувреме на срещата беше равностойно, но през втората част „шпорите" бяха много по-мобилизирани и логично стигнаха до успеха.

В 18-ата минута удар на Юнес Кабул с глава премина на сантиметри от напречната греда.

В 27-ата минута удар на Аарън Ленън от близко разстояние  беше блестящо спасен от Стокдейл. Втарарят закачи топката, след което тя се отби в страничния стълб.

В 34-ата минута Тотнъм поведе в резултата. След центиране от фаул на Кристиан Ериксен, Паулиньо остана непокрит на 2 метра от голлинията и не пропусна да се разпише.

Малко повече от минута Тотнъм успя да задържи преднината си. След колективна грешка в заитата на „шпорите" Стив Сидуел получи топката в наказателното поле и хладнокръвно преодоля Уго Лорис.

Малко след началото на втората част Хари Кейн даде отново преднина на Тотнъм.  Ленън финтира Дежага по крилото и центрира към младия нападател, който  засече топката с глава и я насочи неспасяемо към вратата.

В 50-ата минута страхотно центриране от ляво на Рийзе беше засечено с глава от Родайега, но Лорис показа страхотен рефлект и изби топката с ъглов удар.

Десетина минути по-късно, ново страхотно изпълнени на фаул на Кристиан Ериксен. Както при първия гол на Тотнъм, така и сега, футболист на „шпорите" остана непокрит на  два метра от опразнената врата и реализира. Този път авторът на гола е Юнес Кабул.

В 75-ата минута гостите получиха правото да изпълнят дузпа за игра с ръка на Кристиан Ериксен. Зад топката застана Стив Сидуел, но ударът на бившия играч на Челси бе спасен от Уго Лорис.

Тотнъм - Фулъм 3:1
1:0 Паулиньо (34')
1:1 Сидуел (36')
2:1 Кейн (48')
3:1 Кабул (62')

Тотнъм:
Лорис, Ноутън, Кабул, Фрайърс, Роуз, Ленън, Раулиньо, Шадли(67' Дембеле), Ериксен(85' Таунсенд), Адебайор, Кейн(79' Солдадо)

Фулъм: Стокдейл, Хейтинга(66' Зверотич), Хангеланд, Аморебиета, Рийзе, Квист, Паркър(56' Карагунис), Качаниклич, Сидуел, Дежага, Родайега