Изпълнителният дирек­тор на Лудогорец Ангел Пет­ричев заяви, че ако тимът не се класира за трета поредна година за групите на ШЛ, това няма да откаже собстве­ника Кирил Домусчиев от проекта, пише в. „Тема Спорт”.

"Категорично мога да ка­жа, без да питам господин Домусчиев, че проектът "Лу­догорец" се движи в ход и до­ри самото ново влизане в гру­пите на Лига Европа отново е успех. Няма как да се отка­же от него. Този въпрос изоб­що не стои. Утре (б.а. - днес) е голямата цел. По никакъв начин няма да пипнем отбо­ра, защото искаме да се представим отново на ниво и в Лига Европа и да станем шампиони на България. Аз съм голям оптимист, че можем да се класираме за групите на Шампионската лига.

Ако не­що различно се случва, то е, че ще налагаме още млади момчета в състава, освен Кристиян Китов", добави Петричев. Относно информациите в румънските медии, че ако влезе в групите, Лудогорец ще домакинства в Букурещ той каза: "Не мога да отговоря кол­ко още години ще ни дават да домакинстваме на "Васил Левски". Разликата между на­шия Национален стадион и "Национал Арена" е космичес­ка.

Пълни измислици са обаче, че ще домакинстваме занап­ред в Румъния. Това може да се случи само ако от УЕФА ка­жат, че не можем да го пра­вим в София, но нямаме таки­ва индикации. С колегите от УЕФА говорим и за следващи­те мачове". До вчера бяха продадени 15 хиляди билета за двубоя. "Ще направим всичко въз­можно химнът на Шампионс­ката лига да звучи на "Васил Левски" до края на годината", завърши Петричев.