Серина Уилямс прави всичко възможно да раздели Григор Димитров и Мария Шарапова, твърди най-горещата клюка в тениса. Американката признава, че е била влюбена в Гришо, но той е разбил сърцето й. Уилямс явно не е забравила това, пише ''България Днес''.

Според запознати със сложните взаимоотношения между елитните спортисти тъмнокожата американка се опитва да разбие любовта на българина и красивата рускиня с помощта на африкански шаман. От известно време тази история витае в тенис средите, но няма как да бъде потвърдена официално.

Известно е, че в Америка вуду ритуалите са много разпространени. В Ню Орлианс дори има голям музей и храмове на религията. Цели 15% от населението там практикуват вуду. Твърди се, че Серина е близка с един от тях. За опитните магове е детска игра да направят магия за раздяла или лош късмет.

Очевидно, ако Уилямс се опитва да скара Гришо и Маша, поне засега опитите й удрят на камък. Двамата продължават да са заедно. В края на миналата година имаше слуховете, че са скъсали, но това се оказа лъжа.