Фенклуб "Сектор Г" свика пресконференция по повод бъдещето на ЦСКА. Пред журналистите застана Павел Найденов. Ето какво каза той:

"Чакаме съдът какво ще реши, ще се види какво ще се предприема, ще видим кое дружество ще продължи да съществува, старото или новото. Между нас сме обсъждали мерки, но няма как да има действия като няма яснота какво всъщност се случва.

Имаше среща при господин Пламен Марков, единни сме, всички фенове на ЦСКА обичаме отбора, има различни хора, различни виждания, всеки може да изрази мнението си по въпроса. Организираните фенове сме против преименуването на някои друг клуб в ЦСКА, това няма да е ЦСКА, няма как да подкрепяме такъв отбор, търсят се други варианти, примерно г-н Домусчиев ако реши да прекръсти отбора си на ЦСКА, ние трябва да го подкрепяме ли?

ЦСКА играе много добре не само във "В" група, ние това искаме, момчетата да се раздават, ние като фенове показахме, че сме зад тях. Вчера на стадиона имаше поне 10 000 души. Имаше времена по време на управлението на "Титан", когато ходехме 20 души и се знаехме поименно, ЦСКА го е имало преди нас и след нас. Ще бием и в "Б" група и в "А" група".

Имаме доверие на г-н Гриша Ганчев, той има нашата подкрепа, взели сме си поуки от предишните управници, искаме да бъдем коректив, от разговорите водени с него виждаме, че иска да вдигне отбора".