Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доволен от победата над Унирея (Урзичени) с 2:1, но въпреки това, наставникът изяви желание в най-скоро време да бъде привлечен централен нов нападател.

"Липсват ни хора. Вече втори мача излизаме с Ивайло Димитров, все още е доста неопитен, но гори от желание и ще продължим да му даваме шанс, така както и на всички останали”, каза Стойчо, който допълни, че му е нужен заместник на Чиликов.

"Трябва ни още един централен нападател. Липсата на Чиликов се чувства, особено срещу тези отбори, които играят повече с центрирания, с въздушни двубои. Търсим такъв централен нападател, надявам се по най-бързия начин да привлечем футболист от този тип”, допълни треньорът.

„Още ни липсва игрови ритъм, няма я скоростта и агресивността, която се търси. Мисля, че противниците са по-напреднали в работата.

Има умора от първия етап в Анталия. Надявам се от мач на мач нашият отбор да се чувства по-добре, още повече, че сега навлизаме в един цикъл, в който между мачовете работим за сила и скорост, нормално е тази умора да се превъзмогне с характер.

Доволен съм от отбора. Нормално е на този етап да има повече брак от необходимото, но за мен по-важна беше тактическата дисциплина, отборът да се движи правилно. Получиха се някои хубави неща.

Младенов заяви, че глобата на Гарсес няма да бъде намалена, въпреки добрите му изяви и отбелязаният победен гол срещу Унирея.