Треньорът на Литекс Миодраг Йешич бе изключително щастлив и доволен, че момчетата му елиминираха Левски за купата.

"Посвещавам победата на нашата публика, те ни подкрепяха през цялото време. През първото полувреме не играхме както трябва, но през втората част показахме истинските си възможности", каза сръбският треньор.

"Трябваше да решим срещата още в редовното време, а не да чакаме дузпите. Изпълнението на наказателни удари е късмет и именно той ни помогна да спечелим двубоя. Казах още преди двубоя, че имаме сили да направим подвиг и да изхвърлим съперника.

В края на двубоя вратарят на "сините" спаси невероятни положения, с което ни лиши от победата, но все пак ние триумфирахме накрая. Това е голяма победа, от тук нататък всичко зависи изцяло единствено от нас. Това, което се случи днес, отпаднаха два от основните ни съперници за купата – Локо (Сф) и Локо (Пд), е добре за нас.

Просто не трябва да пропиляваме шанса си и да спечелим трофея. Безспорно направихме голяма крачка напред, както към финала, така и към завоюване на трофея. Не отписваме и първенството, там също ще се борим за по-предно класиране. През пролетта трябва да покажем, че сме наистина силен отбор, който не се намира закономерно на това място в класирането", завърши сърбинът.