Джак Грилиийш бе отстранен от първия състав на Астън Вила. Младата звезда ще тренира с юношите. Причината за решението на мениджъра Реми Гард е поведението на 20-годишния ирландец, който бил заснет на парти в нощен клуб само часове след тежкото поражение с 0:4 от Евертън.

Не е ясно обаче колко време ще прекара нападателят на бирмингамци в юношеския тим, като е възможно той да бъде върнат в отбора за предстоящото домакинство на Уотфорд. Астън Вила се намира твърдо на последното място в класирането във Висшата лига с едва 5 точки от 13 мача, като тимът записа единствената си победа още в първия кръг през август. Това не е първо подобно провинение на Грийлиш, който по време на ваканцията си в Тенерифе бе заснет в припаднал на улицата.

През миналия сезон Грийлиш бе с основна заслуга за класирането на Астън Вила за финала в турнира за купата на Англия. Малко по-късно той отказа предложението да се присъедини към националния отбор на Ирландия, тъй като се надява да получи повиквателна от Рой Ходжсън за националната гарнитура на Англия.