Председателят на фен клуба на ЦСКА - Димитър Ангелов - Дучето очаквано бе тотално разочарован след равенството 1:1 с Мура и отпадането от европейските клубни турнир. В интервю за „Канал 3" Дучето призова шефовете на ЦСКА, в лицето на Димитър Борисов и Иво Иванов, да си тръгнат от клуба.

„Чувствам се отвратително, чувствам се предаден. На никой не искам да пожелавам да се чувства така, с изключение на хората от официалната ложа", коментира Дичето.

„Този мач (с Мура) е знаменателен за лицето на т.нар. „титани" и тяхната ера в ЦСКА. Това не се беше случвало досега с ЦСКА. Случвало се бе на други географски ширини, в други квартали, на други стадиони, но не и на ЦСКА.

ЦСКА е нашият клуб, ние не желаем тези собственици. Това вече не може да се търпи. Призовавам българската държава да погледне на ЦСКА като на български клуб, а на феновете на ЦСКА като на български граждани и данъкоплатци.

Силно се надявам, че поне веднъж „Титаните" ще изпълнят думата си, поне веднъж, и ще се махнат от клуба", коментира още Дучето.