Нападателят на Левски Емил Ангелов ще бъде готов за мача срещу Тампере Юнайтед. Първият двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига е във Финландия на 31 юли.

Ангелов пропусна вчерашната победа с 2:1 след продължения над Литекс в срещата за Суперкупата на България заради травма, а днес също не тренира.

"Емо Ангелов имаше проблеми с аддукторите, но вече е добре", обясни старши треньорът на Левски Станимир Стоилов.

След двубоя с ловчалии няколко играчи се оплакват от дребни болежки.

"Имаме някои проблеми, но те не са сериозни. Седрик Бардон е във Франция по семейни причини и утре ще се прибере. Тогава ще знаем по-точно състоянието на всички", обясни Мъри.

Стоилов е изгледал запис на двубоя с Литекс и не е доволен от играта на отбора във фаза защита.

"Гледах на спокойствие голяма част от мача. Трябва да подобрим значително организацията си във фаза защита и да играем с по-голямо самочувствие. Смятам, че причината да не бъдем на необходимото ниво е, че играхме разконцентрирано и с недостатъчна увереност", каза Мъри.

Специалистът все пак е доволен от спечеления трофей, който е трети за клуба в последните два месеца.

"Добре е да започнеш сезона с купа. Тази победа е и добър завършек на миналогодишните успехи. Спечелването на три купи е постижение и повод за гордост", каза той.

Настваникът на "сините" каза още, че очаква сериозен мач срещу Тампере. "Тампере е добър скандинавски отбор и очаквам сериозен сблъсък. Все пак смятам, че всичко зависи от нашето представяне", обясни Стоилов.

Левски ще се опита да привлече опитен вратар до края на седмицата като вариантите на този етап са бившите национали Стоян Колев и Здравко Здравков.

"Все още няма нищо конкретно. До ден-два ако има възможност, ще вземем нов вратар, а ако не - ще продължаваме така", завърши Мъри.