Малко повече от месец преди мача срещу Владимир Кличко, Кубрат Пулев го призова да даде допинг проба. „Бих му казал да се държи мъжки и да даде допинг проба. Аз всеки момент мога да дам, не се крия", заяви Пулев в интервю за Нова телевизия.

Българският боксьор подчерта, че не е притеснен от  предстоящата среща с Кличко.

„Имам достатъчно опит и енергия, с които нищо да не ме притеснява. Превъзхождам го с много неща, но няма да кажа, за да не му давам идеи. От всяка една дума и аз, и той си вадим изводи", аргументира се той.

"Не се чувствам напрегнат или притеснен от нещо. Наистина е един голям мач, голяма отговорност, но аз имам достатъчно опит, достатъчно сила и вътрешна енергия, което ме кара да не се притеснявам от нищо", закани се Пулев.

"Победа срещу Кличко няма да е трамплин в кариерата ми, а връх. Ще съм изкачил върха на планината. Но нека не се настройваме за победи, знам, че много българи ще дойдат и ще гледат. Това допълнително ще ми даде мотивация и енергия", призна Кобрата.

"В самата зала ще има много българи, а ние сме много емоционални и дори да са 2-3 хил. души, ще надвикат останалите. И да паднем, и да бием, пак ще сме си ние. Нищо не ме притеснява. Подготвям се, отивам за победа. С Божията помощ отивам да го смачкам", сподели още Пулев.