ЦСКА ще вземе поне два­ма играчи на проби по вре­ме на лагера в Турция, съобщава "Тема Спорт". Футболис­тите ще са от чужбина и ще преминат през физи­ческата подготовка, а след това ще вземат участие и в контролите на отбора.

„Армейците” най-вероятно ще дадат шанс за изява на поне един централен напа­дател. ЦСКА ще се опита да привлече също и вратар, ка­то до този момент няма развитие около намиране­то на подходящ вариант за тази позиция.

Ясно е само, че такъв ще бъде привлечен и той ще бъде чужде­нец. Днес или най-късно в поне­делник пък се очаква от клуба да обявят и част от от­борите, които ще срещнат по време на лагера в Турция. Контролите ще са между 7 и 9 на брой.

Играчите мина­ват изследвания на 5 и 6 януари, а на 7-и летят за Анталия. Там ще останат до 16 февруари, като в среда­та на лагера ще има три по­чивни дни и който прецени, ще може да се върне в Бълга­рия в този период.

В немската преса вчера пък отново се появи инфор­мация, че интерес към на­падателя на ЦСКА Орелиен Жоаким проявява втородивизионният Айнтрахт Брауншвайг. Жоаким е сред набелязаните играчи за пос­та. Тимът е 4-ти във Втора Бундеслига.