Новият треньор на Миньор (Перник) Стойчо Стоев по всяка вероятност няма да води тима си от резервната скамейка в предстоящия мач срещу Левски. Това призна самият Стоев пред "Topsport.bg". Очаква се на Герена треньор на Миньор да бъде Николай Тодоров - Кайзера, който е запознат с обстановката в тима.

"По всяка вероятност няма да водя тима от резервната скамейка срещу Левски. Все пак от днес съм начело на Миньор, трябва ми малко време да опозная играчите. На Герена най-вероятно на пейката ще е Кайзера, а аз ще водя тима от следващия мач, който е срещу Берое", сподели Стоев пред "Topsport.bg".

"Първата ми задача в Миньор е да вдигна отбора на крака. Не мисля, че тимът няма потенциал, напротив. Миналата година Миньор бе хитът на сезона. Според мен проблемът в момента е изцяло психологически и ще работим в тази насока, за да се върнем час по-скоро на победния път", сподели още Стоев.

"С ръководството се разбрахме бързо. Договорът ми е до края на сезона, но има опция за продължаване, ако шефовете са доволни от мен и работата ми. Да поема Миньор е едно голямо предизвикателство за мен", каза още Стоев, който през миналата година за няколко месеца бе начело на Спортист (Своге).