Левски ще получи най-малко 400 хиляди лева от "М-Тел" през започналия сезон. Телекомуникационната компания поднови своя договор със "сините" за 1 година - до 30 юни 2015-а. "М-Тел" е спонсор на клуба от 1998-а.

Контрактът по традиция предвижда и различни бонуси при триумфи на Левски.

Димитър Телкийски, бившата "синя" звезда, започва треньорска кариера с работа с 13-годишни. Мечо ще работи с набор 2001 г. в школата на "Герена".

"Сините" обявиха всички треньори в академията - от отборите със 7-годишни до юношите старша възраст. Телкийски ще е и помощник на Георги Тодоров при най-големите от надеждите в Левски.

Георги Йорданов ще е съдията на вечното дерби в неделя. Асистенти ще бъдат Крум Стоилов и Георги Славов. Георги Йорданов е арбитър №1 на България за миналата година и ръководи две вечни дербита миналия сезон - 3:0 за ЦСКА на 19 октомври и 1:0 за "армейците" на 15 март.

Националният клуб на привържениците ще събира пари за пострадалата в тежка катастрофа Вени-Дона. Девойката на 18 години, която тренира футбол, бе ранена в инцидент на 11 юли, при който загинаха майка и Нина Сърбинска и по-малката сестра Цвети.

Вени-Дона претърпя три операции на далак и тазобедрената става. Периодът на лечение и рехабилитация е дълъг и изисква средства, които засега не са налични.

По време на вечното дерби в неделя в сектор "Б" ще бъде пусната да обикаля урна за дарения в помощ на Вени-Дона.