Тимът от Сан Марино Сосиета Спортива Мурата е другият отбор, срещу който може да се изправи българският шампион Левски във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Мурата стана шампион на Сан Марино в последния сезон 2006/07 и по този начин си осигури място в най-престижния футболен турнир. Тази година за първи път тим от държавата-джудже ще участва в най-комерсиалната клубна надпревара.

През миналогодишното издание на местния шампионат Мурата пак триумфираха с титлата, но тогава получиха правото да участва в турнира за купата на УЕФА, защото нямаха коефициент за Лигата. Това е и единственото участие в евротурнирите на евентуалния съперник на Левски.

Отборът отпадна още в първия предварителен кръг на УЕФА от Апоел (Никозия), след като губи и двата мача с общ резултат 1:7. Мурата е съставен само от футболисти от малката държава, както и от италианци.

Най-известният им играч е централният нападател Масимо Агостино. 43-годишният италианец притежава забележителна визитка. Започва кариерата си в Чезена през далечната 1982 година.

В отбора е до 1986 година, когато от Рома проявяват интерес към него и го взимат в състава си. С екипа на "вълците" Агостино изиграва 40 мача, в които вкарва 6 гола. След два сезона в Рома той отново се завръща в родния си клуб, откъдето преминава последователно в Милан, Парма, Анкона, Наполи, Равена, Специя. От 2005 година е в тима на Мурата. Ставал е шампион на Серия "С" 1, Серия "С" 2.

Два пъти е печелил шампионата по плажен футбол в Италия през 2004 и 2005 година. Триумфира два пъти с титлата на Сан Марино с настоящия си отбор.