Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев отново подходи със сериозна доза самочувствие преди мача срещу Реал Мадрид в Шампионската лига Според него, отборът му има шансове за класиране и ще ги гони до последно, въпреки силата на противника..

„Защо мислете, че е подарък да играем с Реал? Завършваме турнира на митичен стадион срещу най-добрия отбор в света. Ще играем така, както играхме в София и ще стане добър мач", заяви Дерменджиев на официалната си пресконференция.

„Дали Реал ще играе с резерви, няма значение никакво. Това е галактически отбор. И аз имам информация, че Анчелоти ще направи промени, но независимо кой играе, футболистите са супер професионалисти."

„Отборът е в много добра форма. Знаем, че Роналдо иска да вкарва, с нашия мач ще поставят рекорд по поредни победи, но сме готови за това. Имаме шанс, докато не свърши мача, нашият шанс за класиране си остава", подчерта наставникът.

„На нас ни остават два мача до края на годината. Изиграхме много срещи вече, но сме в добра кондиция, и се надявам утре да го покажем. Отборът се представи двупосочно. В ШЛ играхме добре, но мотивацията във вътрешното първенство не е на ниво и загубихме много точки лековато", завърши треньорът на Лудогорец.