Вратарят на Видима-Раковски Пламен Илиев е все по-близо до Левски. Ръководствата на двата тима са провели разговор за привличането на стража, заяви президентът на севлиевци Ярослав Дончев. Специално за "Topsport.bg" наскоро навърщващият 19 години играч заяви, че веднъж в живота може да получи шанс да играе в Левски.

"За да има интерес към мен, нямам само аз заслуга. Зад мен е целият тим. С мен лично никой не е разговарял. Знам, че преговорите са между ръководствата на клубовете. Знам какви вратари има Левски. Ако аз отида зимата там, ще се боря, за да се наложа. Където и да преминеш, винаги трябва да заслужиш титулярното си място", сподели стражът.

Пламен Илиев коментира  пред "Topsport.bg", че Георги Петков не е имал вина за 5-те гола допуснати от Спортинг (Лисабон). "Мисля, че целият тим има вина за головете. Защо трябва да се обвинява само вратарят?", заяви младият играч.

Старжът коментира също, че се надява лошата серия на Видима да приключи и още тази събота да победят Калиакра, с което нещата в клуба да се нормализират.

Илиев е роден на 30 ноеври 1991 г. в Ботевград. Юноша е на Балкан (Ботевград) и Видима-Раковски. Подписва първия си професионален договор със севлиевци през това лято.