Издирваният от Интерпол Константин Хаджииванов е бил в Израел заради проблеми с ушите, заговори се из футболните ни среди. Бившият президент на Беласица получил остър отит, който не му минавал въпреки масираното лечение с антибиотици. Наложило се Коце Маца да замине за Тел Авив, където бил прегледан от един от най-добрите медици в света.

За момента не е ясно със сигурност къде се е установил за постоянно Хаджииванов. Според някои той се укрива в Гърция, ползвайки фалшив паспорт. Според други - продължавал да живее в Сингапур, а трети го пращат в Испания.

Запознати твърдят, че Хаджииванов е променил изцяло визията си и трудно може да бъде познат. Първо, той качил около 10-15 килограма, второ - бил си пуснал брада, а за капак си сменил и прическата.

"Като го видиш, че си помислиш, че това е друга личност. Направо все едно си е направил пластична операция", коментират едни от малкото, успели да зърнат Коце Маца. Те обаче уточняват, че последната им среща е била преди половин година. И добавят, че нищо чудно в момента да има нови промени в лицето и тялото на бившия футболен шеф.