Берое приема Пирин в мач от третия кръг на "А" група днес.

Емоциите около участието на старозагорци в Лига Европа утихнаха и сега всички в клуба насочиха вниманието си към представянето на тима в "А" група. Заралии направиха мащабна селекция, която ги задължава да преследват високи цели. Отборът на Петър Хубчев стартира с разочароващо домакинско равенство срещу новака Монтана, но след това взе три точки срещу Локомотив (Пловдив).

Днес в Града под липите гостува друг новак - Пирин. Благоевградчани още нямат победа, а Берое ще се стреми пъм първа такава пред своя публика, което обещава двубоят да е доста интересен.

Добрата новина за домакините е, че Стивън Петков е възстановен от контузията, която получи на "Лаута" и ще може да започне като титуляр. Въпреки че отбеляза победния гол срещу "смърфовете", Жуниор Мапуку отново ще е резерва, а този път атаката ще се води от Станислав Костов. Спас Делев и Неманям Милисавлевич са сигурни за местата си по двете крила, а Владимир Зафиров ще замени контузения Венцислав Василев в отбрана.

За Пирин почти сигурно ще започнат двете бразилски попълнения Маркиньос и Еденилсон Бергонси. Бившите футболисти на ЦСКА се присъединиха по-късно към тима, но Неделчо Матушев е решил да им гласува доверие заради големия им опит. Единственият чист нападател на "орлетата" отново ще е Мартин Тошев.