Уго Санчес ще премине проби в бургаския Черноморец, пише "Меридиан мач". Съвпадението на имената с големия мексикански футболист от миналото е пълно, но в случая става въпрос за 23-годишен аржентинец.

Той е ритал до последно в местната Първа дивизия, но заради травма е прекъснал кариерата си за около година. От няколко месеца офанзивният халф се готви под ръководството на своя мениджър, според когото в момента е в много добра форма. Димитър Димитров е склонил да даде шанс на Уго Санчес и ще го тества в началото на следващата седмица. Според източници от Черноморец аржентинецът е бил съгласен да дойде в България за 2-3 хиляди евро на месец, а мениджърът му също не е имал някакви сериозни финансови претенции. Халфът е висок 178 см и тежи 70 кг.

Добрата новина за отбора е подновяването на тренировки от страна на Радостин Кишишев. Той бе сменен принудително заради разтежение по време на мача с Левски, но не е изключено да се завърне на терена още за предстоящия мач с Миньор в Перник. Херо е категоричен, че до края на сезона на „акулите" им предстоят 5 финала.