Старши треньорът на Ботев Вили Вуцов даде днес пресконференция, на която изрази очакванията си от предстоящото гостуване на ЦСКА.

Ето какво каза ексцентричният специалист:

ЦСКА заслужено е лидер. Във всичките си домакинства вкарват по 3-4 гола. Последният им мач в Стара Загора беше впечатляващо добър. Имат доста добре огранизирана и играеща здраво защита. Това не означава, че ние сме уплашени и се страхуваме.

Най-много обичам такива мачове, в които всички те смятат за обречен или слаб. В нашето първенство всеки може да победи всеки. Тук изключвам отбора на Лудогорец.

Виждате, че в нито един мач ние не сме отишли да се затваряме и да играем грозен футбол и само да се отбраняваме. Ние също като ЦСКА сме вкарвали абсолютно във всички мачове.

Ако играем за 0:0, няма да спечелим нищо. При всички положения ще търсим гол на „Армията".

Има настроение в отбора, може би малко повече от обичайното. Оставих момчетата малко да се порадват на победата в дербито, която бе абсолютно заслужена.

Имаме класата и възможностите да победим ЦСКА. Стилът на ЦСКА е доста сходен с нашия. Всеки мач имат по 4-5 картона - агресивно и на ръба на грубостта. Ние опитваме същия агресивен стил.