Крилото на Лудогорец- Михаил Александров смята, че българският шампион няма от какво да се срамува, а само може да се гордее с първото си участие в групите на Шампионска лига. Разградчани отпаднаха от евротурнирите след 0:4 от еврошампиона Реал Мадрид тази вечер на „Сантяго Бернабеу".

„Факт е, че вече сме аут от Шампионска лига, но не трябва да навеждаме глава, Изиграхме доста силни мачове в Шампионска лига и трябва да сме горди", заяви националът след двубоя в Мадрид.

Той смята, че червеният картон на Марселиньо в 19-ата минута е пречупил „зелените" и съжали само за двата късно допуснати гола в края, които удвоиха резултата.

„Имахме доста положения да вкараме - и да съжаляваме, и да не съжаляваме... Ранният червен картон ни прекърши и мисията ни се превърна от донякъде възможна в невъзможна. Може би последните два гола не трябваше да падат, защото 4:0 си е сериозен резултат".

Александров не вижда за какво могат да се „хванат" критиците.

„Аз като цяло съм доволен, не знам за какво трябва да се хване някой, за да ни критикува. Видяхте срещу какви играчи играхме, какво качество, какво ниво".