Днешният жребий за Шампионската лига събра един срещу друг няколко фантастични отбора, но нещо друго прави изключително впечатление.

По традиция, вчера (19.12) от УЕФА организираха пробен жребий, за да проверят дали всичко е наред за официалната церемония днес (20.12).

Новината мина тихо из новинарските емисии и някои от спортните сайтове, а феновете успяха набързо да хвърлят по едно око на супер сблъсъците, които отреди този "пробен" жребий - сред тях бяха Реал срещу Юнайтед, Милан срещу Барса и Арсенал срещу Байерн Мюнхен.

Какво обаче се случи 24 часа по-късно? Тези три сблъсъка не само се повториха. Нещо повече - вчерашният пробен жребий съвпада едно към едно с мачовете, които днес Джани Инфантино, Стив МакМанамън и компания изтеглиха!

Вижте видео от SkySports News, качено вчера (19.12) с няколко кадъра от подготовката за днешния жребий, както и снимка на таблото, на което са изтеглени двойките, като единствено различно е техният ред:

А ето и видео от жребия в Нион днес, който може би повечето от Вас са наблюдавали на живо в ефира на bTV Action и Eurosport...

Какъв е шансът в проценти това да се случи случайно, оставяме на Вашата собствена преценка...