Бившият треньор на Левски Николай Митов си припомни емоционалния двубой срещу Славия, завършил 1:1, при който буквално изпуснаха титлата на България. Той каза, че най-много съжалява за публиката на „сините", в чиито очи той е видял много тъга след въпросния мач.

Митов посочи и че най-голямата му грешка е, че се е доверил на футболистите „малко повече".

„Левски е моят роден клуб, много ми е дал, много повече отколкото аз на него. Най-много съжалявам за публиката в последния мач със Славия. Тогава видях толкова много тъга в техните очи. Още настръхвам като се върна към този мач. За себе си съм отчел грешките - доверих се малко повече на футболистите, трябваше да натисна Йовов да играе. Направих и две смени по желание на играчите, едната беше на Карвальо, а другата беше на Гаджев, който беше след операция. Може би не трябваше да правя тези смени, защото Влади беше от добрите, държеше топката", каза той в ефира на BTV Action.

„Еуфорията след мача с Лудогорец беше много голяма, всеки мислеше, че сме шампиони, даже не можехме да влезем в съблекалнята. От ръководството също бяха на крилите на щастието, но имахме още един мач до края (този със Славия). Лошото е, че това ни е единствения мач, който изравняват, и видях скованост в последните 15 минути, в другите мачове мачкахме до последно", добави Митов.