Треньорът на Барселона Луис Енрике говори пред медиите в Каталуния преди утрешния мач с Хетафе. Каталунците приемат въпросния съперник на "Камп Ноу" в 21:00 часа българско време с 2 точки аванс на върха пред Реал (Мадрид).

„Нямаме право да си позволим почивка и дори леко отпускане в нито един момент. Трябва отново да демонстрираме най-доброто, на което сме способни. Трите точки срещу Хетафе са много важни, задължителни са.

На хартия нашата програма до края на сезона може да изглежда по-лесна в сравнение с тази на Реал. Но имаме аванс само от две точки пред тях, а те са с предимство от гол в преките двубои.

Рафиня се справя много добре през сезона. Той се превръща в неизменна част от нашия състав. Много съм доволен от неговото представяне.

Не знам дали Меси ще играе по 90 минути във всички мачове до края на сезона. Важното е той да се чувства добре и да е в кондиция. Клаудио Браво е един много завършен футболист. Това, че Вермален започна пълноценни тренировки с отбора е много добра новина", каза Луис Енрике.