Звездата на Реал Мадрид Кристияно Роналдо поднови тренировъчния процес със своите съотборници. Новината зарадва старши треньора на тима Карло Анчелоти, който е изправен пред най-голямото си изпитание в испанския гранд, защото в сряда, в първи полуфинален мач от Шампионската лига, на "Сантяго Бернабеу" гостува германският, европейски и световен клубен шампион Байерн.

Роналдо страдаше от мускулни болки и травма в коляното, което го остави на пейката в последните четири мача на Реал Мадрид, един от които беше финал за купата на Испания срещу Барселона. Дори и при негово отсъствие обаче Реал Мадрид успя да се наложи с 2:1 над каталунците.

Вече излекуван от травмите, Роналдо ще се опита да помогне на Реал в преследването на дълго жадуваната десета титла от Шампионската лига по футбол. Ръководството на Реал Мадрид съобщи на клубния уебсайт, че Роналдо и Марсело, който също лекуваше контузия, са участвали в част от петъчната тренировка на тима, преди да продължат подготовка по индивидуален режим.