Новият треньор на Левски Велислав Вуцов заяви, че категорично защитникът Юсуф Рабе не се продава и няма никакви намерения да се разделя с него.

"Вече говорих с ръководството, няма вариант да продадем Рабе, това е абсурд. Има интерес към Николай Димитров и то не от един отбор, но дали ще остане, ще преценим заедно с ръководството", каза Вуцов пред журналисти на "Герена".

"Преговаряме с 3-4 футболисти за евентуални нови попълнения. Имаме почти постигната договорка с един от тях, но няма да разкривам имена. не очаквайте през юни на първата тренировка за лятото да се появят 10 или 15 нови играчи, това просто няма как да стане. Със сигурност ще има 3-4, които ще са класни, за да повишат нивото на отбора", допълни Вили Вуцов.

"Почти сигурно при нас ще се върне Валери Домовчийски. Няма вариант да го дадем още един път под наем на Херта, както искат германците. Ако желаят да го купят добре, но ако не - ще се върне сто процента. Това обаче ще стане ясно след последния кръг в Германия тази седмица", заяви още наставникът.

"Трябва да победим Славия, защото все още този сезон нямаме успех в столичните дербита. На 16 точки сме от лидера и много хора ни отписват още отсега зановия сезон. Аз обаче не мисля по този начин и ще го докажем. Зе Суарес днес е на медицински изследвания и ще преценим дали ще може да играе срещу Славия. Същото се отнася и за Рабе, който пък е контузен.

Междувременно стана ясно, че чужденците ще получат почивка веднага след двубоя със Славия, а останалите играчи ще направят още една тренировка в началото на другата седмица. Левски се събира за първи лагер на 23 юни, а лагерът ще е в Правец.

Вили Вуцов ще даде пресконференция в четвъртък от 12,30 часа на "Герена". В сряда, четвъртък и петък "сините" ще тренират по веднъж преди дербито със Славия в събота от 18 часа.