Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рууд ван Нистелрой отново изрази подкрепата си към нападателя на Лестър Джейми Варди, който вече изравни неговия рекорд за най-много поредни мачове с гол в Премиър лийг.

Миналата седмица голмайсторът на „червените дяволи" написа лично послание в профила си в една от социалните мрежи към Варди и му пожела успех преди мача с Нюкасъл. Нападателят на Лестър успя да се разпише в този мач и по този начин се изравни с Рууд в историческата класация.

Сега на Лестър им предстои да приемат Манчестър Юнайтед в събота в мач от 14-я кръг на Висшата лига и бившият футболист на „червените" сподели, че ще се радва ако Джейми отново отбележи гол, но се надява това да не е достатъчно за отбора му за победа.

„Изпратих лично послание към Джейми в социалните мрежи миналата седмица и наистина го мислех. Написах, че рекордите са за това, за да бъдат подобрявани. Пожелавам му да продължи да бележи и в събота, наистина му стискам палци да го направи, но също така се надявам Манчестър Юнайтед да вкарат три гола и да спечели с 3:1. Сериозно, дано Варди вкара, ще се радвам за него", каза холандецът.

Джейми Варди има отбелязани 13 гола в 13 мача и това до известна степен допринася за впечатляващото представяне на отбора му до момента. Лестър заема първо място в класирането. Манчестър Юнайтед е на второ място с 1 точка разлика.