Старши треньорът на Левски Ясен Петров даде първата си пресконференция за новия сезон. Той обяви, че в него самия има напрежение, тъй като това му е първи официален двубой, начело на "сините", но е уверен в класата на тима си. "Няма как да няма напрежение.

Амбициран съм да успея начело на Левски. Това обаче е част от нашата професия. Радвам се, че отново изпитваме това напрежение. Искам да покажем хубав футбол и да зарадваме хората. Важното е Левски да играе на ниво", обяви Петров. Той допълни, че е преценил да не рискува с пускането на Дъстли Мюлдер в игра.

"Трудно ми бе да избера кои играчи да попаднат в групата за мача с Дъндолк. Имаме голям брой качествени футболисти в момента и това, че някой е извън групата не значи, че няма да разчитам на него занапред. Предпочетох да не рискувам с включването на Дъстли Мюлдер", добави Петров.

Наставникът на "сините" разкри, че за него няма титуляри и резерви. "Колкото и да звучи клиширано, при нас няма титуляри и резерви. Имаме стартови 11 и хора на пейката, които трябва да са готови винаги да обърнат развоя на мача в добра за нас посока. Беше ми доста трудно да подбера група за срещата. При мен обаче е така - единия мач може да не си в групата, а в другия да започнеш като титуляр", допълни още пловдивския Джанини.