Несебър се подсили с футболист на Ботев (Пловдив). Димитър Мичков се присъедини към състава на Васил Банов, съобщи "Трибуна Бургас". Централният защитник е на 20 години, като през изминалия полусезон се състезава за формацията на „канарчетата“ до 21 години. Освен Мичков, Несебър привлече още двама нови.

26-годишният централен защитник Иван Янчев е юноша на Славия, но идва край морето от Марек. 24-годишният Живко Димов пък е рожба на школата на Черноморец, а за последно е носил екипа на Миньор (Раднево).

Селекцията е насочена към стабилизиране на отбора и по-предно класиране в Югоизточната "В" група. Както наставникът на Несебър Васил Банов заяви пред TribunaBurgas, целта е място сред първите три тима. Той изрази надежда, в края на шампионата неговият отбор да се намира на място, което при определени обстоятелства би му дал възможност за участие в „Б“ група. На полусезона Несебър е чак на 13-ото място с 18 точки. Лидер с 32 е Поморие, следват Миньор (Раднево) с 30, Евроколеж с 29 и Марица с 28.