Собственикът на Левски Тодор Батков е спрял контактите си с феновете на "синия" клуб. Това разкри пред "7 дни спорт" говорителят на НКП и един от лидерите на "синя" България Димитър Байлов. Вече няколко месеца Батков не поддържа връзка с хората от Националния фенклуб, които са и движещото звено при агитката. Собственикът на "сините" от няколко месеца се е покрил, а единствената му изява беше при осветяването на новото изкуствено игрище на "Герена". тогава адвокатът се спря пред камерите и обеща хубави неща за Левски, но те все още липсват. След поредната загуба от ЦСКА, а и тази от Монтана за купата, "синя" България отново се вдигна срещу адвоката и с няколко декларации от различни фракции показах, че не искат Батков в Левски.

"Феновете припознават само Батков като виновник. Да се обърнеш срещу Гонзо в момента е неправилно и ненужно. Той е единственият на "Герена", в когото можеш да повярваш, сподели Байлов пред "7 дни спорт". - Когато последно говорихме с него, той каза така: "Аз имам тактически указания, но играчите не ги изпълняват". Явно има напрежение в Левски и това се вижда от километри. От случката с Петев ние се дръпнахме и в клубните дела не се бъркаме. Гонзо има сериозен авторитет пред нас и никой не си позволява да ходи и да му иска сметка или пък да закачаме футболистите на тренировките. Осигурили сме пълен комфорт за всички в Левски. Има неща в отбора, които ние не знаем но те пречат на отбора. Левски играе безсмислено и много слабо, особено в последните четири мача. Победата над Лудогорец хвърли прах в очите на публиката и накара хората пак да повярват, че този Левски, който искаме да виждаме, е жив. Ето вижте, при положение, че отборът не играе нищо, отново имаме 5000 човека в сектор "Б" за дербито. Ами ако Левски върви? Аз съм сигурен, че "Герена" ще е препълнен, ако отборът играе добре и печели мачове. Това обаче не се случва. В задънена улица сме и нямаме верен ход. Най-добре Батков да продава Левски и да видим дали нещо хубаво може да се случи, обясни един от водачите на ултрасите. Байлов разкри, че Батков вече не поддържа връзка с публиката.

"Единственият човек, който знае какво става в Левски и ще се случва занапред, е Тодор Батков. Феновете ги вълнува какво е бъдещето на любимия им отбор, а собственикът мълчи. Той вече не поддържа комуникация с нас. Владо (б.р. Владимир Владимиров - шефът на НКП на Левски) е единственият човек, който може да го търси по всяко време. Нормално е, все пак това е собственикът на Левски. Не е редно Сульо и Пульо да звънят на Батков. Но и самият Владо няма контакт с Батков от доста време насам", допълни той. Димитър Байлов определи наказанието на Левски като "убийствено".

"Убийствено тежко е наказанието. Аз бях долу на пистата през цялото време и ударен полицай нямаше. Ако имаше, нямаше да се разминат така нещата. Аз и Владо бяхме долу и щяхме да знаем, ако има удар. На хората им писна и никой не може да търпи нещата, които се случват на терена от футболистите на Левски. Точно пет човека удържахме ситуацията феновете да не нахлуят на терена. Засега спазваме благоприличие, но не знам колко още можем да удържим публиката. Ако продължава така Левски, ще се случват неприятни неща. Стига с тази атака срещу феновете, защото, ако тях ги няма и Левски няма да го има. Имаме един изгнил рейс и общежитието", обясни фенът. "Синя" България няма и голяма надежда за идването на Димитър Димитров на "Герена". Публиката смята, че Херо ще опита да отклони поканата на Гонзо, а освен това и не е месия, който може да спаси Левски.

"Херо стана като Дядо Мраз. Малките деца вярват, че има Дядо Коледа, а по-големите викат - я има, я не. И в Левски им се иска Херо да дойде, ама не е сигурно дали ще се случи. А и Херо не е месия. И сър Алекс да дойде с тези играчи нищо няма да свърши. Това е истината. Нормално е Херо да не иска да идва, защото ще стане така, че след някой друг мач целият стадион ще го псува и ще го е срам да се покаже", завърши Димитър Байлов.